Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Οι 10 πλουσιότεροι νέοι κάτω των 30!


Πολλοί από εμάς εργαζόμαστε με 700 euro και είμαστε κάτω των 30, ποιοι είναι στην ίδια κατηγορία με εμάς αλλά με μια πολύ μικρή διαφορά...?

Αναρτήθηκε πριν λίγες μέρες η λίστα του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους νέους κάτω των 30 και βέβαια στην πρώτη θέση ήταν η μοναδική Beyonce που καθάρισε με 84 εκατομμύρια δολάρια.

Πιο κάτω και στην δεύτερη θέση βρίσκεται η ...
Britney Spears, που μπορεί να μην έχει το σουξέ που είχε προ ετών, ωστόσο, διαθέτει περιουσία 64 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Lady Gaga που μπορεί να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και το extreme look της , άλλα έχει μια η περιουσία της φτάνει τα 62 εκατομμύρια δολάρια , ενώ τις πρώτες 5 θέσεις συμπληρώνουν η Miley Cyrus και η Taylor Swift με 48 και 45 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα
Τις επόμενες θέσεις συμπληρώνουν ο NBAer LeBronJames και ο τενίστας Roger Federer που διαθέτουν 43 εκατομμύρια δολάρια.

Και την Δεκάδα μας κλείνουν ο αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαιρου Eli Manning που «βγάζει» 40 εκατομμυριάκια ετησίως, ο συνάδελφός του Terrell Suggs με 38 εκατομμύρια και ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Cristiano Ronaldo με 30 εκατομμύρια τον χρόνο.

Μήπως θα έπρεπε να αλλάξουμε επάγγελμα ???