Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κάθε15 μέρες θα δίνει παρών στην αστυνομία ο Λάκης. Γαβαλάς

Το παρόν ανά 15 μέρες στο αστυνομικό τμήμα είναι υποχρεωμένος να δίνει πλέον ο Λάκης Γαβαλάς, ενώ ορίστηκε και δικάσιμος, μετά τη σύλληψη του από το ΣΔΟΕ και την αστυνομία.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και εισαγωγέας ρούχων οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, με τη διαδικασία του αυτοφώρου για οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους ...
1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη μετά από εντολή του οικονομικού εισαγγελέα του ΣΔΟΕ Γρηγόρη Πεπόνη, για οφειλές Φ.Π.Α. προς το Δημόσιο.

Ο κύριος Γαβαλάς διατηρεί επιχείρηση επώνυμων ρούχων στην Παιανία, για την οποία έχει αιτηθεί να υπαχθεί στη διαδικασία του άρθρου 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Τα ξημερώματα, μετά από εντολή του οικονομικού εισαγγελέα οι άνδρες της αστυνομίας, τον συνέλαβαν σε κατοικία του Κολωνακίου μετά την επιστροφή του, από τα εγκαίνια νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στη Λεωφόρο Συγγρού.

Να αναφέρουμε ότι ο Λάκης Γαβαλάς είχε απασχολήσει και πέρυσι την εφορία, καθώς του καταλογίστηκαν πρόστιμα 8 εκατομμυρίων ευρώ για μή απόδοση Φ.Π.Α και φόρου μισθωτών υπηρεσιών εκ των οποίων έχει μέχρι σήμερα καταβάλλει τα 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για τα υπόλοιπα έχει προχωρήσει σε συμβιβασμό με την εφορία,με προβληματα ομως στην εξοφληση τους.

Μέχρι σήμερα με τη διαδικασία του αυτόφωρου, έχουν συλληφθει από την οικονομική αστυνομία και οδηγηθει στην εισαγγελία 28 επιχειρηματίες για οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 31 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ πάνω από 10 έχουν συλληφθεί με εντολή του εισαγγελέα του ΣΔΟΕ, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε βαθμό κακουργήματος.