Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλη η αλήθεια για το σκάφος τους!


Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης-new

Αν και πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να αγόρασε ένα ταχύπλοο σκάφος για την αγαπημένη του, Ζέτα Μακρυπούλια, φαίνεται πως η αλήθεια είναι διαφορετική.

Όπως αποκαλύπτει στο Yupi άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του διάσημου ζευγαριού, το σκάφος δεν είναι...
αγορασμένο αλλά μισθωμένο από τον 33χρονο τραγουδιστή, για την περίοδο του καλοκαιριού του 2011 αλλά και τις ανάγκες της περιοδείας του στα νησιά.

Μάλιστα, ο ίδιος και η 33χρονη σύντροφός του σκέφτονται να συνεχίσουν τη μίσθωση (που έχει γίνει σε Κυπριακή εταιρία) και για το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά σε καμία περίπτωση το σκάφος δεν αποτελεί περιουσιακό τους στοιχείο. Όσο για το όνομα του σκάφους, όντως το άλλαξε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης καθώς όταν ένας ενοικιαστής του σκάφους το μισθώνει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, έχει τη δυνατότητα να του χαρίσει το όνομα που επιθυμεί.


Ο δημοσιογράφος του Star Νίκος Τσιλιπουνιδάκης "ανακάλυψε" το σκάφος, το όνομα του οποίου είναι "ζεμί" και προκύπτει από τις πρώτες συλλαβές των ονομάτων του ζευγαριού


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το μήκος του σκάφους είναι 18μισι μέτρα. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν θέλουν το κόστος του να κυμαίνεται μεταξύ των 800.000 και 1,2 εκατομμυρίου ευρώ!
 το ειδαμε εκει: