Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Η «Λαίδη Άντζελα» στο σανίδι - Άντε και στα δικά σας !



Στο θεατρικό σανίδι ετοιμάζεται να ανέβει η Άντζελα Δημητρίου, η οποία αποδέχθηκε πρόταση του σεναριογράφου - ηθοποιού, Παναγιώτη Καποδίστρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso».

Η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα, είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ο Παναγιώτης μου εμπιστεύεται έναν τόσο δύσκολο ρόλο.
Ευχαριστώ τον Παναγιώτη κι εκτιμώ ιδιαίτερα την πρότασή του γιατί ...
μου αρέσει πολύ η γραφή του και στη τηλεόραση και στο θέατρο. Δυστυχώς, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή», ενώ κατέληξε: «Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε κάτι που θα σας αρέσει».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η τραγουδίστρια θα έχει το βασικό ρόλο στο θεατρικό εγχείρημα του σκηνοθέτη, που αναμένεται να παρουσιαστεί στο θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου», τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.


Όλο και λιγοστεύουν οι ηθοποιοί στον χώρο του θεάτρου ο οποίος κατακλύζεται από οτιδήποτε άλλο εκτός από ηθοποιούς. Αλλά τι φταίνε αυτοί όταν οι άνθρωποι του θεάτρου στον βωμό της διαφήμισης ξεπουλάνε τα πάντα. Και μη μου πείτε τώρα ότι την επέλεξαν για το πηγαίο ταλέντο της!!!!! Θα τρελαθώ θα πηδηχτώ απ' το windows!


Και μετά σου λέει δεν είχε δίπλωμα η Μακρυπούλια .... Για να δούμε και την Άντζελα ;)