Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ο Russell Brand βγάζει τη βέρα του on camera! Δείτε το βίντεο

Οι φήμες που ήθελαν τον Russell Brand και την  Katy Perry να έχουν προβλήματα στο γάμο τους πολύ καιρό προτού ανακοινώσουν τον χωρισμό τους επιβεβαιωθήκαν με το βίντεο που ανήρτησε στο Διαδίκτυο ο πρώην σύζυγος της σταρ.

Το εν λόγω βίντεο κυκλοφόρησε το Νοέμβριο, δύο μόλις εβδομάδες μετά την πρώτη επέτειο γάμου του ζευγαριού, στην ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, Nudevista, για ...
άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Αφορμή ήταν η περιοδεία που θα έκανε ο ηθοποιός σε αμερικανικά πανεπιστήμια για τι είναι οι αδελφότητες και στο βίντεο που γύρισε… έβγαλε τη βέρα του on camera.

«Την επόμενη εβδομάδα θα συναντήσω ανθρώπους από αδελφότητες. Δεν ξέρω τι είναι η αδελφότητα, εκτός από όσα έχω δει στα πορνογραφικά site, ότι δηλαδή είναι ένα είδος sex club για γυναίκες», λέει στο video ο Brand και συνεχίζει:

«Θα περάσω μια εβδομάδα επανάστασης και το πιο σημαντικό είναι ότι θα μάθω από πρώτο χέρι τι είναι οι αδελφότητες».

Στη συνέχεια ο Russell έβγαλε τη βέρα του on camera για να την τοποθετήσει σε… ασφαλές μέρος μέχρι την επόμενη εβδομάδα!


πηγη: