Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Ανάπηρος» επιδειξίας μπήκε μαζί της στο ασανσέρ, κατέβασε το παντελόνι του και…



Δεν πίστευε στα μάτια της η 40άρα, μπαίνοντας σε πολυκατοικία επί της οδού Μαιζώνος (απέναντι από το Δημαρχείο) την περασμένη Παρασκευή και διαπιστώνοντας πως ο «ανάπηρος» που μπήκε μαζί της στο ασανσέρ είχε προαποφασίσει να της δείξει τα...... προσόντα του.

Δράστης της «επίδειξης», ένας άνδρας ο οποίος έδειχνε να χρήζει βοήθειας (αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα) και μάλιστα η γυναίκα προσφέρθηκε να τον βοηθήσει να μπει στην πολυκατοικία.

Εκείνος αρνήθηκε ευγενικά, και έτσι και οι δύο μπήκαν στο ασανσέρ! Λίγα λεπτά αργότερα, η 40χρονη βγήκε από την πολυκατοικία φωνάζοντας και ζητώντας βοήθεια για να «συλληφθεί» ο «ανάπηρος»! Τι είχε συμβεί;

Όπως περιέγραψε στο γειτονικό μανάβικο ο άνδρας μόλις μπήκε στο ασανσέρ, κατέβασε το παντελόνι του και της έδειξε το μόριό του: «Δεν το πιστεύω. Τον πέρασα για ανάπηρο. Τον λυπήθηκα κιόλας. Και εκείνος μου έδειξε το πράμα του. Σαν γλωσσίδι από καμπάνα ήταν» έλεγε φανερά ταραγμένη η γυναίκα.

Ένας από τους περαστικούς που κοντοστάθηκε να ακούσει τι συμβαίνει (βλέποντας πανικόβλητη τη γυναίκα), ένας δημοτικός υπάλληλος και δυό – τρεις άλλοι κατευθύνθηκαν στην πολυκατοικία και άρχισαν να ψάχνουν τον επιδειξία, σύμφωνα με το dete.gr.

Η προσπάθειά τους όμως δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο «ανάπηρος» είχε γίνει καπνός. Σύμφωνα πάντως με την γυναίκα ο επιδειξίας… βρήκε τον μάστορά του! Καθώς μόλις η 40χρονη είδε… αυτό που της επιδείκνυε του έφερε την τσάντα της στο κεφάλι καταφέροντάς του ένα δυνατό χτύπημα. «Ο αλήτης με τάραξε μεσημεριάτικα» έλεγε και ξανάλεγε η γυναίκα! Άλλη μία περίπτωση ανώμαλου που δεν διστάζει να επιτίθεται έστω και αν ο ίδιος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Γιατί σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, όντως δεν μπορούσε να περπατήσει καλά και δεν φαινόταν «μαϊμού» άτομο με ειδικές ανάγκες.

Άλλο όμως το πρόβλημα υγείας και άλλο η σεξουαλική ανωμαλία! Η γυναίκα δεν προέβη σε μήνυση κατά αγνώστου θεωρώντας πως δύσκολα θα μπορούσε να βρεθεί και να συλληφθεί! Θα έχανε και τον χρόνο της και χρήμα, αφού ως γνωστόν η μήνυση… κοστίζει!