Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Συνεχίζει τα μαγικά ο Αμπντούν

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Τζαμέλ Αμπντούν που έχει κλέψει την παράσταση στο Άκενκιρχ της Αυστρίας όπου ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι «ερυθρόλευκοι» στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (12/7) άρχισαν ...... το πρόγραμμά τους με ελαφρύ τρέξιμο και στη συνέχεια έκαναν κάτι διαφορετικό: Χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και συνέχισαν την προθέρμανσή τους με πασούλες πάνω από χαμηλά φιλέ.

Αμέσως μετά, οι παίκτες χωρίστηκαν σε διαφορετικά γκρουπ και δούλεψαν στα στημένα. Συγκεκριμένα στις εκτελέσεις κόρνερ και στόχος ήταν να δουλευτεί τόσο η προσπάθεια για γκολ όσο και η απόκριση της άμυνας, η οποία έπρεπε να βγάλει γρήγορα την μπάλα από τον «χώρο κινδύνου».

Στη συνέχεια ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδωσε εντολή για δίτερμα. Οι δύο ομάδες ήταν άνισες ποσοτικά. Έντεκα από τη μία, επτά από την άλλη. Οι «μπλε» αποτελούνταν από τους Κάρολ, Καραγκούνη, Μανωλά, Ποτουρίδη, Βλαχοδήμο, Σουμπίνιο και Τζιμπούρ.

Τους «κόκκινους» αποτελούσαν οι Μέγιερι, Ντιελνά, Σιόβας, Παπάζογλου, Μοδέστο, Φέισα, Τάτος, Ντιόγκο, Χαβίτο, Αμπντούν, Πάντελιτς. Οι «κόκκινοι» έκαναν επίθεση στους «μπλε» και στη συνέχεια οι συνθέσεις των ομάδων άλλαξαν. Ο Αμπντούν έδειξε για μια ακόμα φορά την κλάση του. Σημείωσε 2 πανέμορφα γκολ, το ένα με τακουνάκι και το άλλο με πλασέ μετά από 1-2 με τον Ντιόγκο.

Οι τερματοφύλακες έκαναν αρκετές νέες ασκήσεις, ενώ την ώρα του «διπλού» οι Βασίλης Αλεξούδης και Κάρλος Πιρές κράτησαν κοντά τους τον Σήφη Δασκαλάκη και τον Ανδρέα Γιαννιώτη και συνέχισαν να δουλεύουν μαζί τους.

Ο Νίκολα Γκούλαν έμεινε στο ξενοδοχείο και έκανε θεραπεία, προληπτικά, αφού δεν ένιωθε ενοχλήσεις. Το ίδιο και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος συνέχισε και την Πέμπτη τη θεραπεία που ακολουθεί. Ο Γιάννης Ζαραδούκας συνέχισε, με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Σε ότι αφορά τον Νταβίντ Φουστέρ, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έκανε θεραπεία στο ξενοδοχείο. Είναι προγραμματισμένο να μεταβεί την Παρασκευή (13/7) το πρωί στο Ίνσμπρουκ, προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική.

Πηγή: www.gazzetta.gr