Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πρώην δήμαρχος χαστούκισε υπάλληλο της Πολεοδομίας!



Απίστευτο κι όμως αληθινό: Πρώην δήμαρχος, σύμφωνα με καταγγελία του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αιγιαλείας, χαστούκισε υπάλληλο της Πολεοδομίας Αιγίου, γιατί αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει παρακάμπτοντας την προβλεπόμενη διαδικασία!

Όπως αναφέρεται στην επιστολή ....... του Σωματείου, ο πρώην δήμαρχος Διακοπτού Γιώργος Μακρής, που ως γνωστόν είναι πολιτικός μηχανικός, πήγε την περασμένη Πέμπτη στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγιαλείας για κάποια υπόθεσή του και μετά από ολιγόλεπτη λογομαχία, χαστούκισε τον υπάλληλο μπροστά στους εμβρόντητους συναδέλφους του. Ευτυχώς, οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν για να προλάβουν τα χειρότερα, σύμφωνα με το thebest.gr

«Μου ζήτησε κάποιο έγγραφο κι εγώ του απάντησα πως πρέπει να υποβληθούν πρώτα κάποια δικαιολογητικά. Ο κ. Μακρής μου είπε τότε σε έντονο ύφος πως άλλες φορές τον έχω εξυπηρετήσει χωρίς να τα ζητήσω κι εγώ επέμεινα, ως όφειλα. Τότε ο κ. Μακρής σήκωσε το χέρι του και βρίζοντας, με χαστούκισε» τονίζει μιλώντας στο filodimos.gr ο κ. Πολίτης, σημειώνοντας πως έχει ήδη καταθέσει μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου κατά του τέως δημάρχου.

«Καλούμε τη Δημοτική Αρχή Αιγιαλείας να καταδικάσει δημόσια την πράξη βιαιοπραγίας σε βάρος του συναδέλφου, που έλαβε χώρα μέσα σε Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου, την ώρα άσκησης των καθηκόντων του και να πάρει τα μέτρα εκείνα που θα αποτρέπουν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά και θα εγγυώνται τη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων.

Καλούμε την ΠΟΕ ΟΤΑ και την ΕΜΔΥΔΑΣ ΔΕ να συμπαρασταθούν στον συνάδελφο καταδικάζοντας το συμβάν, ιδιαίτερα όταν ο επιτιθέμενος είναι πρώην αιρετός, με συμπεριφορά και πράξεις, απόλυτα εναρμονισμένες με την συνεχόμενη επίθεση και απαξίωση που δεχόμαστε ως κλάδος και εργαζόμενοι. Η τρομοκρατία κατά των εργαζομένων ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ» καταλήγει η ανακοίνωση του Σωματείου των Εργαζομένων στο Δήμο Αιγιαλείας.

Ενδιαφέρον θα έχει η συνέχεια της υπόθεσης στις δικαστικές αίθουσες…