Σαραντα ένας από τους 86 Έλληνες που δεν... περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ που εστάλη στις ελληνικές Αρχές το 2010, όπως αποκαλύπτουν σήμερα τα Νέα είχαν καταθέσεις άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.
Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν:
Επιχειρηματίας ο οποίος φαίνεται να δραστηριοποιείται στο Βέλγιο και και την Αφρική με καταθέσεις σε δέκα τραπεζικούς λογαριασμούς οι οποίες υπερβαίνουν τα 60 εκατ. δολάρια την περίοδο 2006-2007. Το όνομά του εμφανίζεται στη λίστα του Ισραήλ.
Ζευγάρι Ελλήνων οι οποίοι είχαν αποσυρθεί και είχαν δηλώσει ως τόπο κατοικίας τους το πριγκιπάτο του Μονακό, με περισσότερα από 36 εκατ. δολάρια στην HSBC Γευνεύης. Εντάχθηκαν στη λίστα του Μονακό και όχι στην ελληνική.
Επιχειρηματίας στο χώρο των ναυτηλιακών που γεννήθηκε στη Χίο και δήλωνε επίσης διεύθυνση στο Μονακό, με περίπου 27,5 εκατ. δολάρια. Εντάχθηκε επίσης στη λίστα του Μονακό.
Μεγιστάνας του κατασκευαστικού κλάδου, ο οποίος έχει έντονη δραστηριότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες βρέθηκε με 18 εκατ. δολάρια. Κατά την επεξεργασία των δεδομένων που πραγματοποιήθηκε από τη Διεθνή Σύμπραξη Ερευνητών Δημοσιογράφων το όνομά του εντοπίστηκε στην Κύπρο.
Γνωστή οικογένεια εβραϊκής καταγωγής, μέλη της οποίας έχουν γεννηθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Τελ Αβίβ με περίπου 10 εκατ. δολάρια. Τα τρία μέλη της εντοπίστηκαν στη λίστα του Ισραήλ και όχι της Ελλάδας.
Εισοδηματίας εβραϊκής καταγωγής που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και έχει βελγική υπηκοότητα εμφανίζεται με περισσότερα από 6 εκατ. δολάρια. Από την επεξεργασία των στοιχείων προέκυψε σύνδεσή του με τις Βερμούδες.
Εισοδηματίας που γεννήθηκε στην Ελλάδα εντοπίστηκε στη λίστα της Βρετανίας με 4,8 εκατ. δολάρια και σύνδεση με το φορολογικό παράδεισο της Αγκουίλα.
Εφοπλίστρια με καταγωγή από τη Χίο βρέθηκε στη λίστα του Μονακό με 3,2 εκατ. δολάρια.
Αναφορικά με τα νέα ονόματα που βρέθηκαν σε αρχεία που δεν περιλαμβάνουν λεπτομέρειες και στην πλειονότητά τους συνδέονται με μηδενικούς λογαριασμούς ανάμεσά τους εντοπίστηκαν:
Τρία αδερφια που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και έχουν δηλώσει στην τράπεζα τα στοιχεία των βραζιλιάνικων διαβατηρίων τους, τα οποία μοιράζονταν καταθέσεις ύψους 30 εκατ. δολαρίων.
Πελάτης της HSBC με καταθέσεις άνω των 5,5 εκατ. δολαρίων που γεννήθηκε στο Μιλάνο αλλά δήλωνε ελληνικό διαβατήριο.
Γιατρός που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη επίσης με βραζιλιάνικο διαβατήριο και καταθέσεις ύψους 500.000 ευρώ.